Wanneer het probleem duidelijk is maar de oorzaak onbekend

HomeWie ik ben

Wie ik ben

Ines DevulderInes Devulder (°1965)

Ik ben afgestudeerd als kinesitherapeute in 1987 te Gent. Na mijn studie verbleef ik o.a. in Duitsland, Zuid-Afrika en Verenigde Arabische Emiraten om er te werken als kinesitherapeute.

Als kinesitherapeute had ik al een tijd lang een onvoldaan gevoel bij het verloop van behandelingen. Ik voelde dat er 'iets' meer was maar de deur bleef dicht. De klachten van de cliënten hadden een diepere oorsprong. Intense emotionele verhalen kwamen soms naar boven tijdens behandelingen. Ik ging op zoek...

Het was in 1997, in Kaapstad, dat ik mijn eerste cursus Cranio-sacrale therapie volgde. Ik wist meteen dat ik gevonden had wat ik zocht, de deur stond op een kier. Het werd onmiddellijk mijn passie en ik was niet meer te stoppen. Ik voelde aan dat dit de weg was van mijn verdere professionele leven. Ik vervolgde mijn opleidingen en specialisaties als cranio-sacraal therapeute zowel in België als in Nederland. In de Verenigde Arabische Emiraten heb ik in een materniteitsziekenhuis gewerkt waar ik dagelijks de therapie kon toepassen op de zwangere vrouwen en pasgeborenen met mooie resultaten.

Na 16 jaar buitenland besloot ik terug te keren naar België en er mijn eigen praktijk voor Cranio-sacrale therapie volgens Upledger te openen.

In mijn praktijk "STILLPOINT" verwelkom ik iedereen, volwassenen, zwangere vrouwen, baby's en kinderen. Door mijn ervaringen heb ik me gerealiseerd dat de verschillende geneeswijzen elkaar aanvullen om te bereiken wat nu eenmaal het allerbelangrijkste is : een goede gezondheid en een goed welbevinden van de cliënt.

 

Kwalificaties:

Kinesitherapie

Cranio-Sacraal Therapie 1 en 2

Somato-Emotional Release 1 en 2

Advanced CST,

Pediatrie 1 en 2

Pediatrie Extra

Psychopathologie, Intensive Course

Upledger Instituut België en Nederland
www.craniosacraaltherapie.be en www.upledger.nl
Bachbloesems